CANNABIS PROFESSIONAL MASSAGE OIL


897CANNABIS PROFESSIONAL MASSAGE OIL (konopný olej pro profesionální masáž) - Exklusivní směs olejů je určena pro masáže celého těla. Je sestavena tak, aby splňovala nejvyšší nároky pro profesionální masáž. Směs tvoří neutrální základ pro další využití s esenciálními přísadami. Díky  jojoba vosku a mandlovému oleji, má vynikající konzistenci a skluznost. Konopný olej pokožku vyživuje, regeneruje, hydratuje a zabezpečuje potřebný přísun vitamínů a nenasycených mastných kyselin. Šalvěj je léčivá bylina, která vytváří dokonalou ochranu proti oxidaci směsi, odstraňuje defekty pokožky a urychluje hojení. Při
 

pravidelném používání zanechává pokožku pevnou, zdravou a hedvábně hladkou. Směs je vhodná pro těhotné ženy, zabraňuje tvorbě strií. Konopný olej obsahuje cca 80% nenasycených mastných kyselin (EFA), ou (omega-6, 55%), alfa-linolenovou (omega-3, 22%) gama-linolenovou (omega-6, 1 - 4%) a stearidonovou (omega-3, 0 - 2%). Konopný olej pomáhá pečovat o poškozenou pokožku, léčí nejrůznější kožní obtíže, akné nebo ekzémy, uplatňuje se i v péči o vlasy a nehty. Působí regeneračně, protizánětlivě a antibakteriálně. Má schopnost podporovat regeneraci a rehabilitaci, pozitivně ovlivňuje metabolismus a imunitní systém. Má antioxidační působení.

V PRODUKTU CANNABIS PROF. MASSAGE OIL NALEZNETE DALŠÍ DŮLEŽITÉ EXTRAKTY BYLIN
SÓJOVÝ OLEJ je cenný zdroj nenasycených tuků a lecitinu. Dále obsahuje vitamín B, E a K, draslík, železo, fosfor a aminokyseliny. Olej se používá při nejrůznějších onemocnění pokožky jako jsou ekzémy, akné, svědění. Vytváří ochranný film na pokožce a tím ji chrání proti vysoušení. Má změkčující a zvláčňující účinky, po ošetření navrací pružnost. Posiluje obranyschopnost pokožky a má příznivý vliv na nervovou a mozkovou činnost.
OLEJ Z VLAŠSKÝCH OŘECHŮ obsahuje v průměru 70% tuků, zejména nenasycené mastné kyseliny, 18 % proteinů (bílkovin) a přibližně 3% sacharidů (cukrů). Z mastných kyselin se jedná převážně o omega-3 mastnou kyselinu. Obsahuje bohaté zdroje vitaminu E, B1 či B6. Dále pak sůl, kyselinu listovou, minerály jako hořčík, měď a zinek, lecitin a cholin. Živiny v oleji působí pozitivně na lidskou psychiku, jsou cenné pro zdravé vlasy, . Mají protizánětlivé a antioxidační vlastnosti. Olej je vhodný i k ošetřování mastné pokožky. Dobře se do pokožky vstřebává, výborně se hodí k masáži celého těla, zklidňuje pokožku spálenou sluníčkem apod.901
JOJOBA - pouštní ořech, obsahuje 47 až 62% kapalného vosku, který taje již při 7ºC. Vosk z jojoby používali indiáni. Je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, provitamin A, vitamin E. Díky své viskozitě, skluznosti, je ideální pro dlouhodobé masáže celého těla. Pro svou vynikající snášenlivost je vhodný pro všechny typy pleti. Dokonce i pro velmi citlivou pleť. Pravidelné používání jojobového oleje zvyšuje vitalitu a elasticitu pleti a činí ji nádherně hebkou a vláčnou. Udržuje rovnováhu tekutin v kůži, uklidňuje a regeneruje. Zvyšuje odolnost pokožky, má přirozený ochranný UV filtr 3–4. Díky vysokému obsahu antioxidačního vitamínu E se téměř nekazí. Slunečnicový olej obsahuje lecitin, tokoferoly, karotenoidy a vosky. Obsahuje velké množství vitaminu E, kyseliny linolové, kyseliny olejové.
SLUNEČNICOVÝ OLEJ podporuje prokrvení pokožky, napomáhá hojení akné a ekzémů, má zvláčňující účinky, díky vysokému obsahu vitamínu E má hojivé a regenerační účinky. V masážní praxi, kosmetice a farmacii zaujímá důležité místo. Slunečnicový olej je starou účinnou metodou k detoxikaci a posílení celého těla.
ŠALVĚJ LÉKAŘSKÁ obsahuje 4% tříslovin, saponiny, hořčiny, oxyterpenové kyseliny, estrogenní hormony, amid kyseliny nikotinové, pryskyřice, vitaminy skupiny B, vitamin P, minerální a hormonálně účinné látky. Používá se v léčitelství pro své protizánětlivé, antivirové a antibakteriální účinky, omezuje pocení, zejména je-li nervového původu, jako např. při nočním pocení v klimaktériu nebo v pubertě. Šalvěj léčí problematickou pleť a akné, různé rány a defekty kůže. Oživuje krevní oběh a zlepšuje činnost nervové soustavy.